Hyviä hommia hyville .NET devaajille

Mitä Arado voi tarjota sinulle?

Aradolla pääset mukaan pieneen, mutta työtään rakastavaan porukkaan. Välitämme Aradolla yhtälailla asiakkaistamme ja työntekijöistämme ja olemme monta kertaa päättäneet keskittyä pitämään itsemme tyytyväisinä nopean kasvun sijaan. Työskennellessäsi meillä sinulla on täysi määräysvalta työhösi ja voit sopia työajoistasi, lomista ja muista työn järjestämiseen liittyvistä asioista suoraan asiakkaan kanssa. Haluamme antaa sinulle kaiken tarvitsemasi vapauden tasapainottaa työ ja vapaa-aika ja luotamme siihen, että tiedät itse parhaiten miten työtäsi teet.

Vihaatko palkkakeskusteluja? Hyvä, niin mekin, ja niinpä meillä on hyvin suoraviivainen palkkamalli. Jokainen aradolainen saa 50 % laskutuksestaan palkkana. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi noin 7000€:n kuukausituloja tehdessäsi 90 €:n tuntihinnalla 157,5 h hommia kuukauden aikana. Penkillä ollessasi tarjoamme 3 500 €:n pohjapalkan.

Palkan lisäksi pottiin kuuluvat luonnollisesti myös muita näihin hommiin kuuluvia etuja, kuten lounasetu, pyöräetu, puhelin, vapaus tilata työkalusi itse, sairasvakuutus jne. Päätämme porukalla kaikista eduista, joita päätämme firmana tarjota, joten sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa saamiisi etuihin.

Jokainen aradolainen saa 50 % laskutuksestaan palkkana

Kuinka toimimme?

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa liittymällä suoraan osaksi heidän tiimejään. Normaalisti meillä työskentelee samassa tiimissä 1-3 henkilöä Aradolta ja pyrimme siihen, että meitä olisi aina vähintään kaksi samassa asiakastiimissä. Etätyöskentely on lähtökohtaisesti asiakkaillemme ok, ja useimmat meistä voivat halutessaan tehdä hommat täysin etänä. Työkielenä meillä toimii englanti.

Kehitämme Aradoa yhdessä eteenpäin ja jokainen voi oman kiinnostuksensa pohjalta osallistua yrityksen sisäiseen kehitystyöhön. Haluamme jatkossakin olla paras mahdollinen työpaikka meikäläisille ja vuosien aikana olemme huomanneet, että kuunteleminen ja jokaiselle tiimiläiselle mahdollisimman suurten vaikutusmahdollisuuksien antaminen on auttanut meitä parhaiten tässä tavoitteessa.

Etätyöskentely on lähtökohtaisesti asiakkaillemme ok, ja useimmat meistä voivat halutessaan tehdä hommat täysin etänä

Mitä etsimme?

Etsimme joukkoomme Senior .NET -kehittäjää osaksi nykyisten asiakkaidemme tiimejä. Meillä on useampi paikka, joihin etsitään .NET -kehittäjiä, joten sinulla on mahdollisuus valita kiinnostuksesi mukaan eri projektien väliltä.

Toivomme sinulta

- Yli 4 vuoden kokemusta ohjelmistokehittäjänä

- .NET-kokemusta

- Intohimoa ihmisten kanssa työskentelyyn

- Rakkautta teknisten ja bisnekseen liittyvien ongelmien ratkaisuun

- Halua kehittyä ja intoa oppia työstäsi uutta myös senioriteetin karttuessa

Aiempi kokemus näistä on myös hyödyllistä

- Frontend-kehitys (esimerkiksi Reactilla, Vuella, Angularilla, WPF:llä tai UWP:llä)

- Pilvikehitys (esimerkiksi Azure tai AWS)

- CI/CD -putkien kanssa toimiminen (esimerkiksi Azure DevOpsin, TeamCityn, Gitlabin tai Githubin kanssa)

- Erilaiset testausvaiheet ja -työkalut

- Konsulttina asiakastiimissä työskentely

Lisäksi on myös hienoa, jos sinulla on halua osallistua Aradon kehittämiseen yrityksenä.

Mitä voit odottaa palkkana?

- 5000€ - 8000€/kk

Jos sinulla on yli neljä vuotta kokemusta alan hommista, kokemusta .NET:in kanssa työskentelystä ja rakkautta teknisten ja bisnekseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen, kuulisimme sinusta mielellämme!

Jutellaan!
Anssi Soinu
+358 40 178 0300
anssi.soinu@arado.fi
Lue lisää Aradosta ja tavoistamme toimia täältä.