Tervetuloa tiimiin, Marno!
Ihmiset

Tervetuloa tiimiin, Marno!

Myös Marno Kulmala liittyi osaksi Aradon tiimiä tänä syksynä 🥳! Jotkut tuntevat Marnon hänen lempinimellään “Javasaurus”, ja hän onkin koodannut Javaa jo miltei neljännesvuosisadan! Tänä aikana hän on ehtinyt tehdä monenlaista hommaa teknisestä tuesta koodaukseen ja DevOpsiin asiakkaille pankeista puolustusteollisuuteen.

Aradoon Marno lähti mukaan mielenkiintoisiksi kuvaamiensa keskustelujen jälkeen ja hän koki kuuluvansa alusta asti porukkaan. Marno uskoo työelämän olevan ikuista kasvua ja Arado vastaakin hänen mielenlaatuaan pyrkiä sekä tekniseen, että henkiseen kehitykseen. Myös mahdollisuus löytää uusia polkuja jo varsin tutuksi tulleen Java -maailman lisäksi kiinnosti suuresti ja Marno aloittikin nyt laivateknologiaan liittyvässä projektissa, jossa hän pääsee haastamaan kokemuksensa ja osaamisensa uuden teknologian parissa.

Tekniseltä kannalta Marno on tällä hetkellä kiinnostunut Nodesta ja sen tuomista mahdollisuuksista ja ensikosketusten perusteella hän kokeekin, että sillä saa aikaiseksi asioita huomattavasti Javaa nopeammin. Lisäksi myös Zig, Rust ja Golang ovat hänellä kiikarissa ja Azure kiinnostaa, koska hän ei ole pahemmin ehtinyt vielä tutustua siihen.

Marno mainitsee olevansa perheläheinen mies ja iso osa työn ulkopuolisesta ajasta menee perheen parissa. Harrastuksikseen hän mainitsee opiskelun, lukemisen ja kamppailulajit. Loppuvuodelta Marno odottaa, että pääsee vauhtiin uudessa projektissaan ja saa asiakkaansa tyytyväisiksi.

Mahtavaa saada Marno mukaan tiimiin - tervetuloa! 🎉

Blogikirjoituksia

Näytä lisää blogikirjoituksia