Esittelyssä Ville Henriksson — onnistutaan yhdessä
Ihmiset

Esittelyssä Ville Henriksson — onnistutaan yhdessä

Aradon ammattilaisten joukko kasvaa jälleen uudella tulokkaalla.

Ville Henriksson on tuntenut monet aradolaiset jo pitkään. Hän on työskennellyt samoissa tiimeissä ja projekteissa ja pitänyt työskentelystä aradolaisten kanssa. Hänelle tarjottiin mielenkiintoista tuotekehitysprojektia ja ajoitus tuntui sopivalta.

Aradon palkkamalli tuntui myös hyvältä ja vastasi hänen kokemustaan omasta markkina-arvosta. Villelle on jo kertynyt kokemusvuosia ja hän halusi mukaan yrittäjähenkiseen malliin, jossa sekä riskit että palkkiot ovat suurempia. Aradossa on rento ja välittävä tunnelma. Kaikki tekevät töitä yhdessä ja ennen koronaa oli pieniä tapahtumia, joissa tapasi hymyileviä ihmisiä. Lämminhenkinen tunnelma houkutteli.

Autetaan asiakkaita onnistumaan

Ville pitää siitä, että saa tehdä konsultointia asiakastiimeissä ja syvempää yhteistyötä asiakkaan kanssa. Ei pelkkää koodaamista vaan haastetaan asiakkaan toimintatapoja ja viedään asiakasta eteenpäin kokonaisvaltaisesti. Arado haluaa löytää tähän rooliin sopivia henkilöitä, jotka uskaltavat rohkeasti tarttua isomman kuvan tekemiseen. Tällainen työ myös motivoi Villeä.

Aikaisempi työhistoria on valmentanut Villeä hänen nykyiseen rooliinsa. Hän oli uransa alussa tuotetaloissa, kuten Nokia ja Lindorff, minkä jälkeen hän siirtyi konsultiksi. Konsulttina Ville on työskennellyt julkishallinnon, Ifin ja PerkinElmerin tuotekehityshankkeissa. Teknisen kehitystyön lisäksi työssä oli mukana ihmiselementti. Asiakasta haastettiin ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta ja ohjattiin ketterämpään toimintamalliin. Kun tiimiin tulee uusi jäsen ulkopuolelta, hän pystyy haastamaan olemassa olevia rutiineja ja tuomaan muissa tiimeissä toimineita käytäntöjä kokeiltavaksi.

Tulevaisuudelta Ville odottaa uutta opittavaa. Ohjelmistokehittäjältä ei uuden oppimisen mahdollisuudet lopu kesken, mutta teknisten asioiden lisäksi Ville haluaa oppia uusia toimialoja ja niiden liiketoiminnan lainalaisuuksia.

Villelle on tärkeää ammattimainen ote työhön ja sujuva tiimityö. Tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja toisilta opitaan ja kaikkien osaaminen kehittyy yhdessä tehdessä — ennen kaikkea onnistutaan yhdessä.

Nostalginen Super Mario

Ville haluaa pitää itsestään huolta harrastamalla monipuolista liikuntaa. Koronatalven jälkeen on kiva päästä ulos lenkille ja toivon mukaan pian myös salille ja uimaan. Mukavaa yhdessäoloa hän viettää ekaluokkalaisen tyttärensä kanssa. He pelaavat Super Mariota Nintendo Wii:llä. Super Mario nostaa mieleen hyviä muistoja lapsuudesta. Tiimi isä ja tytär yrittävät yhdessä voittaa haasteet ja vastaantulevat lihansyöjäkasvit — yhdessä päästään paremmin eteenpäin kuin yksin.

Etsimme jatkuvasti uusia senior full stack devaajia tiimiimme, jos haluat liittyä tiimiimme, käy tutustumassa Aradoon ja jätä hakemuksesi osoitteessa www.arado.fi/rekry!

Kirjoittajasta

Veli-Pekka Virtanen

VP vastaa Aradon markkinoinnista ja kirjoittaa milloin mistäkin meille ajankohtaisesta aiheesta. Hän tykkää erityisesti haastatella ihmisiä aiheista, joista ei ymmärrä juuri mitään, ja keskustelut kehittäjien kanssa tarjoavatkin tähän onneksi monia mahdollisuuksia.

Blogikirjoituksia

Näytä lisää blogikirjoituksia