Liity joukkoon.

Aradon toimitusjohtaja Anssi venyttelee jumppakepillä

Ketä haemme yhteisöömme?

Teemme töitä haasteellisten asiakasprojektien parissa. Siksi etsimämme henkilöt ovat yhdistelmä vankkaa teknistä taustaa sekä persoonallisuutta.

Etsimme kokeneita ammattilaisia, joilla on ajantasainen teknologiaosaaminen, joka vastaa markkinoiden kysyntään. Emme ole sitoutuneet tiettyyn teknologiaan, vaan painotamme kykyä oppia uutta. Odotamme kuitenkin aiempaa kokemusta vaativista kehitysprojekteista.

Konsulttimme työskentelevät tiiviisti osana asiakkaidemme omia kehitystiimejä. Autamme heitä ihmisläheisesti saavuttamaan tavoitteensa. Odotammekin sinulta ongelmaratkaisukeskeistä ajatusmallia. Sinä tuotat lisäarvoa asiakkaalle, uskallat ottaa vastuuta projektin menestymisestä ja ymmärrät yhteisvaikutuksen ihmisten ja teknisten ratkaisujen välillä.

Aradolaisena autat tiimiäsi kasvamaan oppimisen kautta. Olet esimerkillinen tiimipelaaja, joka auttaa, jakaa tietoa ja luo positiivista energiaa ympärilleen. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja osaat kunnioittaa muita sekä heidän näkemyksiään.

Kuvakollaasi aradolaisista erilaisissa vapa-ajan aktiviteeteissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Matkasi meille.

Voit ottaa meihin vapaasti yhteyttä esim. sähköpostitse tai laittaa vaikka LinkedIn-viestiä jollekin nykyiselle aradolaiselle. Viestiin voit liittää CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

1. Tutustuminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen ja tutustumme toisiimme. Me kerromme millainen työyhteisö olemme, sinä saat paremman kuvan toimintatavoistamme ja me pääsemme tutustumaan sinuun syvemmin.

2. Tekninen keskustelu

Toinen vaihe on teknisempi, ja siinä sinä pääset kertomaan enemmän omasta osaamisestasi. Emme harrasta hiillostusta tai kompakysysmyksiä, vaan haluamme kuulla enemmän aiemmista projekteistasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

3. Kahvituokio

Teknisen keskustelun jälkeen tapaamme kahvinkupposen äärellä ja pääset tutustumaan myös muihin aradolaisiin. Kokoonnumme porukalla joko toimistollamme tai etänä. Tapaat tuolloin tulevia kollegoitasi, jotka tukevat sinua työssäsi ja joiden kanssa tulet viettämään riemukkaita hetkiä myös vapaa-ajalla.

Yhteydenpito ja päätökset

Ota meihin yhteyttä.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia Aradolaisia. Mikäli koet että voisimme olla seuraava pysäkki urallasi, laita meille vapaasti viestiä osoitteeseen hello@arado.fi ja olemme sinuun yhteydessä!