Rekry

Haluatko mukaan Aradon tiimiin? Katso, mitä voimme sinulle työpaikkana tarjota ja ole yhteydessä, jos ura aradolaisena houkuttaa!

Ota yhteyttä

Avoimuutta

Uskomme avoimeen kommunikaatioon, uusien asioiden kokeilemiseen ja kokemuksista oppimiseen. Yrityskulttuurimme perustuu jatkuvaan tiedon jakamiseen, keskustelevaan päätöksentekoon ja kokeilemista kannustavaan tekemiseen.

Ammatillista kehitystä

Autamme asiakkaitamme kehittämään, nopeuttamaan ja jatkuvasti parantamaan valmiuksiaan toteuttaa digitaalisia palveluja ja tuotteita. Tekijöillemme tämä tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivalla tavalla vaativia asiakastehtäviä, joissa omaa osaamistaan pääsee näyttämään ja samalla kehittymään ammatillisesti. Saat tiimiltämme tarvittaessa tukea työhösi ja asiakkaasi ongelmien ratkaisemiseen.

Yhteisöllisyyttä

Pidämme huolta ammatillisesta yhteisöllisyydestä. Kehitämme yritystä yhdessä ja kokoonnumme säännöllisesti yhteisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Meillä kaikki halukkaat saavat äänensä kuuluville ja voivat vaikuttaa Aradon kehitykseen. Matalan hierarkian ansiosta päätöksentekoon on helppo osallistua.

"
Aradolla pääset osaksi alan ammattilaisten yhteisöä, jossa saat tukea työhösi ja mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena. Meillä pääset halutessasi vaikuttamaan yrityksessä tapahtuviin asioihin ja olemaan osana Aradon tarinaa. Jos ura meillä kiinnostaa, laita viestiä ja käydään vaikka lounaalla!
"
Anssi Soinu
Toimitusjohtaja

Matkasi meille

Voit ottaa meihin vapaasti yhteyttä esim. sähköpostitse tai laittaa vaikka LinkedIn-viestiä jollekin nykyiselle aradolaiselle. Viestiin voit liittää CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

Rekrytointiprosessi

1. Tutustuminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen ja tutustumme toisiimme. Me kerromme millainen työyhteisö olemme, sinä saat paremman kuvan toimintatavoistamme ja me pääsemme tutustumaan sinuun syvemmin.

2. Tekninen keskustelu

Toinen vaihe on teknisempi, ja siinä sinä pääset kertomaan enemmän omasta osaamisestasi. Emme harrasta hiillostusta tai kompakysysmyksiä, vaan haluamme kuulla enemmän aiemmista projekteistasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

3. Kahvituokio

Teknisen keskustelun jälkeen tapaamme kahvinkupposen äärellä ja pääset tutustumaan myös muihin aradolaisiin. Kokoonnumme porukalla joko toimistollamme tai etänä. Tapaat tuolloin tulevia kollegoitasi, jotka tukevat sinua työssäsi ja joiden kanssa tulet viettämään riemukkaita hetkiä myös vapaa-ajalla.

Yhteydenpito ja päätökset

Olemme sinuun yhteydessä jokaisen vaiheen jälkeen. Haluamme kuulla mielipiteesi rekryprosessistamme, ja koska tiedämme että rekrytointipäätös on aina molemminpuolinen, haluamme varmistaa, että olemme onnistuneet vastaamaan kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin ennen lopullista päätöstäsi.

Yhteisen myönteisen päätöksen jälkeen toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi Aradoa, käymme läpi aloitukseen liittyvät käytännön seikat ja aloitamme valmistelut ensimmäistä työpäivääsi varten.
‚Äć
Täältä pääset tutustumaan rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme, josta näet mitä tietoja sinusta keräämme rekrytointiprosessimme aikana.

Kiinnostaako työ Aradolla?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia Aradolaisia. Mikäli koet että voisimme olla seuraava pysäkki urallasi, laita meille vapaasti viestiä osoitteeseen hello@arado.fi ja olemme sinuun yhteydessä!

hello@arado.fi