Rohkean kehittäjän kannustava koti.

Liity rohkeiden ja intohimoisten kehittäjien työyhteisöön.

Meidän tarinamme.

Arado syntyi sisäisestä palosta perustaa yhteisö, jossa voisimme kokea olevamme kuin kotonamme. Arado on paikka, jossa voit kasvaa rennossa ilmapiirissä, paikka jossa vallitsee luottamus ja saat vapaasti olla oma itsesi.

Ketä haemme yhteisöömme?

Aradolla teemme töitä haasteellisten asiakasprojektien parissa. Siksi hakemamme profiili on yhdistelmä vankkaa teknistä taustaa sekä persoonallisuutta.

Etsimme yhteisöömme henkilöitä, joilla on ajantasainen teknologiaosaaminen joka vastaa markkinoiden kysyntään. Emme ole sitoutuneet tiettyyn teknologiaan vaan painotamme kykyä oppia uutta. Odotamme kuitenkin aiempaa kokemusta vaativista kehitysprojekteista. Tällä hetkellä asiakasprojekteissamme painottuvat mm. React, .NET, Java ja Python.

Aradon tiimi auttaa ihmisläheisesti asiakasta saavuttamaan projektin tavoitteet. Täten odotamme sinulta ongelmaratkaisukeskeistä ajatusmallia. Sinä tuotat lisäarvoa asiakkaalle, uskallat ottaa vastuuta projektin menestymisestä ja ymmärrät yhteisvaikutuksen ihmisten ja teknisten ratkaisujen välillä.

Aradolainen auttaa asiakkaan tiimiä kasvamaan tukemalla heidän toimintaansa. Olet esimerkillinen tiimipelaaja, joka auttaa, jakaa tietoa ja tuo positiivista energiaa tiimiin. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja osaat kunnioittaa muita sekä heidän näkemyksiään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Matkasi meille.

1. Rekrytointiprosessimme lähtee liikkeelle lähettämästäsi hakemuksestasi meille. Toivomme hakemuksesi sisältävän edeltävän työhistoriasi ja loistokkaat hetkesi, suosittelijat ja linkit GitHubiin.

2. Hakemukseesi tutustumisen jälkeen kutsumme sinut haastatteluun. Ensimmäisessä haastattelussa tutustumme toinen toisiimme ja peilaamme soveltuvuuttasi kulttuuriimme.

3. Toinen haastattelu on teknisempi ja siinä testaamme osaamisesi.

4. Kolmannessa haastattelussa pääset tutustumaan Aradon tiimiin, jonka kanssa tulet viettämään hauskoja kahvihetkiä.

5. Jokaisen haastattelun jälkeen haluamme, että sinullakin on hyvä fiilis meistä. Rekrytointipäätös on molemminpuolinen ja haluamme sinunkin kokevan soveltuvasi joukkoomme. Lopullisen päätöksen jälkeen toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme ja aloitamme perehdytyksen.

Tutustuthan rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme, josta näet mitä tietoja keräämme sinusta.

Ota meihin yhteyttä.

Toivottavasti kiinnostuit Aradosta työpaikkana! Etsimme jatkuvasti yhteisöömme uusia jäseniä. Jos haluat liittyä osaksi tiimiä, CV:t ja hakemukset voit laittaa suoraan osoitteeseen hello@arado.fi