Tiimi

Aradolaisilta löytyy vankkaa teknistä taustaa ja osaamista, sekä myös halua ajaa asioita eteenpäin! Välitämme asiakkaidemme liiketoiminnasta ja haluammekin auttaa asiakkaidemme tiimejä kasvamaan jakamalla osaamistamme ja ottamalla vastuuta kehitysprojektien etenemisestä.

Ota yhteyttä

Teknistä taitoa ja osaamista - tiedämme miten toteuttaa toimivia ratkaisuja

Aradon seniorikonsulteilla on markkinoiden vaatimuksia vastaavaa teknistä osaamista ja he myös kehittävät osamistaan jatkuvasti. Työmme laatu ja asiakkaidemme tarpeisiin vastaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, josta parhaana todisteena toimivat pitkät asiakassuhteemme. Pitkän kokemuksensa ansiosta aradolaiset voivat hypätä nopeasti mukaan projekteihin ja pystyvät omaksumaan uusienkin teknologioiden tai toimialojen vaatimukset nopeasti.

Arado työntekijät työssään

Aikaansaavaa asennetta - viemme kehitystä eteenpäin

Aradolaisilla on kykyä saada asioita tapahtumaan. Ajamme asioita eteenpäin asiakkaillamme saattamalla keskeneräiset tehtävät päätökseen, priorisoimalla työtä asiakastarpeen mukaisesti ja keskittymällä olennaiseen. Meille onkin tärkeää ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminnan odotukset, niitä tukevat järjestelmät ja organisaation ihmiset kokonaisvaltaisesti. Uskallamme tehdä aloitteita ja tuomme rohkeasti myös työn haasteita ja hidasteita esiin rakentavalla tavalla.

Autamme tiimiä kasvamaan - jaamme osaamistamme asiakkaidemme hyväksi

Meille on tärkeää olla hyviä tiimipelaajia. Aradon tiimiläiset jakavat omaa tietoaan ja osaamistaan sekä ovat joustavia tilanteen niin vaatiessa. Osaamme myös arvostaa erilaisia näkökulmia ja mielipiteitä sekä hakea parempia työskentelytapoja yhdessä muiden tiimiläisten ja toimijoiden kanssa. Haluamme auttaa asiakkaamme tiimiä kasvamaan ja parantamaan osaamistaan kokonaisvaltaisesti - oli kyse sitten nuorempien tiimin jäsenten ohjauksesta tai asiakkaiden avustamisesta rekrytoinneissa.

Asiantuntijat

Mika Taimen
Olli Ketola
Atte Moisio
Marno Kulmala
Niko Erkintalo
Jani Anttonen
Teemu Tuovinen
Konsta Purtsi
Johannes Valtonen
Jussi Järvi
Tomi Spring
Kai Lahti
Patrik Herrgård
Ville Jäppinen
Ville Henriksson
Jouni Inkinen
Simo-Pekka Koskinen
Teppo Vuoriketo
Mika Willberg
Ville Ruuskanen
Jukka Tamminen
Markus Suominen
Anssi Soinu
Timo Vilppu
Stefano Garusi

Myynti & markkinointi

Ville Oksanen
Myyntipäällikkö
Veli-Pekka Virtanen

Kiinnostaisiko yhteistyö?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kun etsit teknologiakumppania tai mietit olisiko sille tarvetta!

Ota yhteyttä